Időpontfoglalás

Köszönjük regisztrációját. MOL Bubi jegyének vagy bérletének megvásárlására az alábbi lehetőségek vannak:

Bérletvásárlás:

  • 1. Befáradhat egyik ügyfélközpontunkba, ahol kifizetheti kiválasztott bérletét. Az ügyfélközpontunkban munkatársaink ellenőrzik az előregisztrációkor megadott adatait, elkészítik szerződését és átadják MOL Bubi kártyáját. A gyorsabb kiszolgálás érdekében foglaljon időpontot az „Időpontfoglalás és egyenleg” menüpontban.

  • 2. Bérletét kifizetheti honlapunkon, az online fizetési felületen. A vásárlást követően azonban ebben az esetben is be kell fáradnia egyik ügyfélközpontunkba adatellenőrzésre, szerződéskötésre, illetve a MOL Bubi kártyáért. A rendszer csak ezt követően használható. Az előzetes időpontfoglalásra ekkor is lehetősége nyílik.

Jegyvásárlás:

  • 1. Jegyét kifizetheti honlapunkon, az online fizetési felületen. A jegyvásárlást követően SMS-ben kapja meg PIN kódját, a rendszer akár azonnal használható.

Köszönjük regisztrációját! Az időpontfoglalás gombra kattintva – a regisztrációkor megadott e-mail címe és telefonszámának közlésével – foglalhat idősávot, hogy véglegesíthesse regisztrációját a MOL Bubi közbringarendszerben való részvételre. Kérjük, válasszon, hogy melyik ügyfélszolgálati irodánkba melyik idősávban tud személyesen elmenni, hogy szerződését megkössük. Amennyiben már lefoglalt idősávját vagy a szerződéskötése helyszínét módosítani szeretné, szintén ezen a felületen teheti meg.